Windboeren 'uitgekotst' door dorpsgenoten

Steven Radersma/RTV Noord

De strijd tegen windmolens in Meeden verhardt. Inwoners en actiegroepen richten hun pijlen niet alleen meer op gedeputeerde William Moorlag. Ook boeren die grond beschikbaar stellen zijn de gebeten hond. Zo bleek dinsdagavond tijdens een emotionele informatiebijeenkomst in het dorpshuis.

Lees verder >>

Vastgoedontwikkelaar: 'Mega Food Stunter onbetrouwbare partij'

Robert Pastoor

Vastgoedontwikkelaar Folkert Leyten waarschuwt voor de handelswijze van dumpsupermarktketen Mega Food Stunter. 'Het blijkt op alle fronten een zeer onbetrouwbare partij', zegt hij.

Lees verder >>

Hongerige Wolf derde in 'Gekste Gat'-verkiezing

Marcel Oosterwijk / Flickr Creative Commons Search

Hongerige Wolf is volgens de 'Het Gekste Gat Van Nederland'-verkiezing één van de gekste plaatsnamen van Nederland. In de lijst van Radio 10 eindigde Hongerige Wolf als derde.

Lees verder >>

'Smalle tunnel zuidelijke ringweg is gevaarlijk'

ViaDrupsteen

Stichting Leefomgeving Zuidelijke Ringweg Groningen zegt zich zorgen te maken over de smalle tunnels in de nieuwe ringweg. Volgens de stichting levert dit gevaarlijke situaties op.

Lees verder >>

Slapend stel tijdig van zinkend plezierjacht in Stad

112 Groningen/Sammie Lobo

Bij de A-brug in de stad Groningen is in de nacht van dinsdag op woensdag een plezierjacht half gezonken. Op het moment dat de boot water maakte, lagen er twee mensen te slapen. Zij konden het jacht tijdig verlaten.

Lees verder >>