Kamp draait gaskraan niet nu al verder dicht

RTV Noord

Ondanks aandringen uit de Tweede Kamer was minister Henk Kamp van Economische Zaken dinsdag niet bereid de gaskraan nog wat verder dicht te draaien. Hij herhaalde daarmee wat hij maandag op TV Noord zei.

Lees verder >>

Video: Bizarre beelden van bijna-crash op N361 bij Adorp

RTV Noord

'Een idiote actie!' , zo noemt Winsumer Aad van der Drift de gebeurtenis die hij filmde op de N361. Een automobilist haalt hem in, over een doorgetrokken streep en knalt vervolgens bijna op een andere automobilist. Zijn net nieuwe dashboardcam filmde alles.

Lees verder >>

Dierenpartij zegt vertrouwen in Kamp op

RTV Noord

De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft het gehad met de koers die minister Henk Kamp van Economische Zaken volgt bij de gaswinning in Groningen.

Lees verder >>

Direct een ontruiming tijdens de eerste voorstelling in nieuwe Klinker

Mario Miskovic / RTV Noord

Met een grote ontruimingsoefening tijdens een proefvoorstelling zit de laatste grote test voor De Klinker in Winschoten er op. Zo'n 800 mensen waren binnen zeven minuten het splinternieuwe cultuurhuis uit.

Lees verder >>

Spijtbetuiging van minister Kamp op TV Noord blijkt genant te zijn

Lucky TV

Het gesprek waarin minister Henk Kamp zijn spijt betuigt aan de Groningers, blijkt een genant gesprek geweest te zijn. Presentator Frederick Stokker liet de minister geen enkele keer uitpraten.

Lees verder >>